Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.09.22. 19:58

Kvótanépszavazás; migránsok vertek megy egy magyar kamionost, Magyarországot dicséri egy angol gazdasági szaklap.
Lázár: a népszavazás nem a kormányról, hanem mindenkinek a saját életéről szól

A közeljövőben várhatóan nagy nyomás alá kerül Magyarország, ezért van szükség az október 2-i népszavazás egyértelmű állásfoglalására". A tárcavezető kiemelte: a referendumot illetően az a kérdés, hogy a választópolgárok olyan nemzeti egységet hoznak-e létre, amely megkerülhetetlen Brüsszelben, és amely messze túlmutathat azon, ki melyik párt szimpatizánsa.

Migránsok megvertek egy magyar kamionsofőrt

Az eset Franciaországban történt, a sofőrt kórházban ápolják. Az incidensről a sértett felesége írt levelet az M1 csatornának. A férfi a pihenő idejét töltötte a Calais felé vezető autópálya egyik parkolójában, amikor hajnali 4 órakor arra ébredt, hogy mozog a kamion. Kiszállt, hogy az árut és a járművet védje, ekkor fejbe ütötték, majd egy vasszerszámmal kezdték ütlegelni. A magyar kamionsofőrnek sikerült visszajutnia a fülkébe, magára zárta az ajtót, de a támadói betörték az ablakot és bejutottak a járműbe, ahol tovább ütötték. Végül egy francia kamionos kért rendőri és mentős segítséget.

Financial Times: Orbán megmentette az országot

Lehet, hogy bosszantó egyeseknek, de Orbán Viktor miniszterelnök jobboldali programja csodát tett a magyar eszközárakkal. A magyar gazdaság szépen működik – állapította meg a Financial Times, Magyarország gazdasági eredményeit ismertetve. Mint írták, az Orbán-kormány alkalmazott néhány unortodox módszert – köztük a nyugdíjrendszer állami kézbe vételét, a bankok bátorítását az államkötvények vásárlására, továbbá a bankadó csökkentését 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére