Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.09.26. 07:59

Befejezték a helyszínelést a Teréz körúton, újabb migránsözöntõl tartunk; egyre szorosabb a verseny Clinton és Trump között.
Befejezték a helyszínelést a Teréz körúton

Vasárnap késő este befejezték a helyszínelést a hatóságok a fővárosi Teréz körúton. A rendőrség információi szerint házi készítésű robbanószerkezettel követték el a szombati Teréz körúti robbantást, amelynek célpontja a két járőröző rendőr volt. A rendőrség személyleírást adott a gyanúsított férfiről és 10 milliós nyomravezetői díjat is kitűzött, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda pedig emberölés kísérlete miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Újabb migránsözöntől tartunk

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a magyarok több mint 80 százaléka gondolja úgy, hogy a következő egy évben újabb bevándorlási hullám érheti el Európát. A kérdéskörben tízből nyolc baloldali szimpatizáns (82%) azonosan vélekedik, az ismeretlen pártpreferenciával rendelkezők 77 százaléka pedig szintén egy újabb migrációs hullámtól tart. A közvélemény-kutatás alapján a teljes felnőtt népesség 89 százaléka gondolja úgy, hogy a közeljövőben ismét terrortámadás történhet Európában.

Egyre szorosabb a verseny Clinton és Trump között

Csaknem holtverseny alakult ki Hillary Clinton és Donald Trump között a Fehér Házért folytatott küzdelemben a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint. A felmérések Hillary Clinton augusztusi előnyének apadását jelzik, hiszen a megkérdezettek 46 százaléka őt látná szívesebben az elnöki székben, 44 százalékuk pedig inkább a Republikánus Párt színeiben induló Donald Trumpban bízik. A közvélemény-kutatás szerint a demokraták és a függetlenek arra számítanak, hogy a helyi idő szerint hétfőn tartandó első elnökjelölti vitát Hillary Clinton nyeri meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére