Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tízgólos sikerrel mutatkozott be az új nõi kézilabda kapitány

888.hu

2016.10.08. 20:57

A szlovénok elleni barátságos találkozón debütált a magyar együttes kispadján Kim Rasmussen.
  • Eredmény:
  • Magyarország-Szlovénia 32-22 (17-8)

Mindkét együttes a decemberi, svédországi Európa-bajnokságra készül, ám

a magyar válogatottnál sérülés miatt három alapember, Zácsik Szandra, Mészáros Rea és Tomori Zsuzsanna sem állhatott az új szakvezető, a dán Kim Rasmussen rendelkezésére.

Eleinte felváltva estek a gólok, a védelmek nem zártak jól, majd Kovács Anna vezérletével sikerült 5–3-ra ellépni. A magyar védelem egyre jobban dolgozott össze, így gyakran szerzett labdát, melynek köszönhetően a 12. percben már 8–4 volt az állás. A lendület megmaradt a folytatásban is, így a 20. percben 12–6-nál kénytelenek voltak a szlovénok időt kérni. A kis pihenő megzavarta a magyarokat, több ziccer is kimaradt, majd amikor emberelőnybe került a Rasmussen-csapat, tovább nőtt a különbség, sőt, emberhátrányban is sikerült betalálni.

A második félidő elején jobban játszottak a vendégek, négy gólt dobtak, így gyorsan időt kért a debütáló szövetségi kapitány. A szlovénok szűk tíz perc alatt annyi gólt dobtak, mint az egész első játékrészben, azonban így sem volt szoros a csata, a hat-hét gólos magyar előny megmaradt. Amikor rendezte sorait a házigazda, visszaállt a szünetbeli különbség.

Ahogy az utolsó szakaszra új játékosok álltak be, megint valamelyest faragtak hátrányukból a szlovénok, ám a hajrában hengereltek a magyarok, így végül tíz góllal diadalmaskodtak.

 

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére