Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rengeteg magyar szexelt már a munkahelyén

Tóth Dalma

2016.10.17. 13:18

Összességében nagyjából 400 ezer magyarnak volt már légyottja a munkahelyén.

A kutatás szerint a a 36-40 év közöttiek kaphatók leginkább egy munkahelyi szexre, köztük is főként a vezetők és a diplomás alkalmazottak. A nők hét százaléka szexelt már a főnökével. 

Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus szerint két kolléga közötti viszony nem sokáig titkolható, így minden azon múlik, hogy az adott pár hogyan tudja kezelni a kapcsolatát.

A párok legtöbbször a munkahelyi kamerák miatt buknak le. Házasság az ilyen viszonyból ritkán lesz, mivel pont az a vonzó benne, hogy az ember tilosban jár.

Az alkalmi párok a munkahelyi légyottnál elsősorban a raktárt részesítik előnyben, az íróasztal csak a második helyen áll. Ha egyikre sincs lehetőség, akkor a mosdóba vonulnak el, de ha már tényleg nincs más választás, akkor a liftben csinálják.

És hogy melyik szakmában dolgozók a leghajlamosabbak a munkahelyi viszonyra? Elsősorban a bankárok és a brókerek, valószínűleg a rájuk nehezedő pénzügyi felelősség és a munkahelyi stressz miatt. A dobogó második fokán a pilóták és a stewardessek állnak, akik sok időt töltenek messze az otthonuktól. A harmadik helyen az egészségügyben dolgozókat, a nővéreket és a doktorokat találjuk. Õket követik az üzletemberek és a sportolók. Az utolsó helyen a művészvilág és az éjszakai szórakozóhelyek dolgozói állnak.

Azonban az emberek döntő többsége, 85 százalékuk azt javasolja, hogy ne folytassunk a munkahelyünkön viszonyt senkivel.

(Blikk, Daily Mail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére