Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elégedetlenek a Jobbik szavazói a párt irányváltásával

Vincze Viktor Attila

2016.11.10. 15:28

A Jobbikban egyre többen tartják árulónak Vona Gábort, mert szerintük tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc oldalára állt azzal, hogy a párt képviselõi nem szavazták meg a kvótaellenes népszavazás eredményének alaptörvénybe foglalását a parlamentben. A Ripost.hu ezzel kapcsolatos cikkében a Budaházy György testvérének és a Jobbik távozó Zala megyei elnökének Facebook bejegyzését is idézi.

A Jobbik politikájában látványosan tetten érhető baloldali fordulat nem arat osztatlan sikert a párt tagjai és szimpatizánsai körében.

Legfőképpen azért támadják párttársai Vona Gábort, a Jobbik elnökét, mert szembe menve a párt korábbi álláspontjával nem szavazta meg a mig­rán­sok magyarországi betelepítését megakadályozó al­kot­mány­mó­do­sí­tást – írja a Ripost.

A lap szerint ezt az elégedetlenséget jelzi az is, hogy Pete Róbert, a Jobbik távozó Zala megyei elnöke egy Facebook bejegyzésében azt írta:

Megbukott a haza alkotmányos védelmének lehetősége. Szebb jövőt, de ki hozza el?...Az a baj, hogy pártkérdést csináltak egy nemzeti ügyből. A Jobbiktól mást vártak az emberek!"

A Ripost összeállítása szerint Budaházy Edda, Budaházy György testvére nyilvánosan is számon kérte Vona Gábort a migránsok betelepítését lehetetlenné tevő alaptörvény-módosítás parlamenti szavazásakor történtek miatt. Azt írta a Facebookon:

És ti kit képviseltek? Honnan tudjátok, hogy mi, a szavazóitok, mit szerettünk volna? Mert ti ugyanúgy nem kérdeztek meg senkit, se erről a kérdésről, se másról. Most aztán jöhet mindenki befele. Gratulálok. Ti nem a Fidesz döntéseiért vagytok felelősök, hanem a sajátjaitokért. Amiért ők rosszul döntenek nektek még nem nem kellett volna."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére