Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódnak a vb-selejtezõk

Pörge Béla

2016.11.10. 21:48

Pénteken folytatódnak a küzdelmek az oroszországi világbajnokságért. A magyar válogatott vasárnap lép pályára, pikáns lesz az USA-Mexikó meccs is.

Pénteken rögtön egy nagyon izgalmas összecsapás lesz, az Anglia-Skócia derbi. Az angolok még gólt sem kaptak, igaz, egy 0–0-át is játszottak már. A skótoknak pontot kéne szerezniük, mert az F csoport szoros.

A nap rangadója viszont nem ez, hanem a Franciaország–Svédország lesz az A csoportban. A két csapat teljesen egyforma mérleggel áll, 7–7 ponttal. Õket Hollandia követi, aki Luxemburg ellen lép pályára majd vasárnap, kötelező számukra a győzelem.

Pályára lépnek a németek is pénteken, San Marinóban, ez simának ígérkezik. Érdekes meccs lesz a Románia-Lengyelország is, egy vendég győzelem nagyon nehéz helyzetbe hozná a románokat.

Érdemes kitekinteni Európán kívülre is, nem kisebb derbi, mint egy Brazília-Argentína lesz péntek éjjel.

A szombati kínálat ehhez képest nem olyan érdekes, de Spanyolország, Olaszország és Horvátország is pályára lép majd. Szombaton éjjel Trump győzelmének fényében érdekes lehet az USA-Mexikó csata is.

Vasárnap természetesen a Magyarország-Andorra meccs lesz a legérdekesebb. Csoportbeli ellenfeleinkre, hozzánk hasonlóan, kötelező győzelem vár. Ezek mellett a már említett holland meccsre is érdemes figyelni.

Ez lesz dióhéjban a vb-selejtezők negyedik köre. Ne feledjük, kedden barátságos meccsen Svédország ellen is játszik majd a csapatunk, ami egyben Király Gábor búcsúmeccse is lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére