Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Trumpot vádoló nõk nem akarnak perre menni

Horváth József György

2016.11.12. 21:28

A nõket képviselõ sztárügyvéd érdekes nyilatkozatot tett a minap.
WASHINGTON, 21:28

A nőket képviselő sztárügyvéd érdekes nyilatkozatot tett a minap.

Gloria Allred amerikai sztárügyvéd arra kérte a megválasztott, republikánus elnököt, hogy ne indítson rágalmazási pereket az őt vádló nők ellen. Egyes kommentárok szerint a magyarázat az lehet, hogy a hosszúnak és költségesnek ígérkező pert a Donald Trumpot megvádoló nők valószínűleg elveszítenék.

Az egyik vádlóval, Summer Zervosszal közösen megtartott sajtókonferenciáján Allred – aki a szexuális visszaélések ügyében indított peres eljárások és sztárok válópereinek egyik legismertebb ügyvédje az Egyesült Államokban – azt kérte Trumptól, hogy vonja vissza korábbi állítását, miszerint az őt vádoló nők hazudtak, és vállaljon kötelezettséget arra, hogy nem indít ellenük peres eljárást.

Az ügyvédnő leszögezte: az általa képviselt – és Trump által hazugsággal vádolt – nők nem akarnak perre menni a megválasztott elnökkel, de ha ő megindítja ellenük a rágalmazási pert, akkor válaszul ők is pert indítanak.

A sajtóértekezleten Zervos – aki egy állítólag 2003-ban történt zaklatással vádolta meg Trumpot a kampány idején – reszkető ajkakkal olvasott fel egy nyilatkozatot, amelyben azt állította, hogy amióta elmondta történetét, halálos fenyegetéseket kapott, és többször megfélemlítették. Konkrétumokat azonban nem említett. Elmondta, hogy nem akar pert indítani Trump ellen, de nem indokolta ezt.

(hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére