Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint hazudott az RTL - már nem számoljuk

Kékes Viki

2016.11.15. 13:13

Csak a szokásos.

Az RTL Klub hétfő esti híradójának "Tovább titkosít a kormány" című riportjában hangzott el, hogy 

egy törvénymódosítás szerint 30 évig titokban maradhat, mennyiből és hogyan épül például a miniszterelnök új hivatala, új vasútvonalak, pályaudvarok, repülőterek. A belügyminiszter nemzetbiztonsági okokra hivatkozva tagadná meg a kiemelt jelentőségű beruházások adatainak kiadását."

A belügyminiszter közleményben reagált. Azt írják, hogy a csatorna mindössze

azt az információt nem osztotta meg nézőivel, hogy az állam működése, illetve a lakosság ellátása szempontjából kiemelten fontos létesítmények körét szabályozó belügyminiszteri rendelet 1997. április 3-tól hatályos. Azaz Kuncze Gábor belügyminisztersége idején alkották, és azon nem változtatott belügy-, önkormányzati- vagy éppen igazságügyi és rendészeti miniszterként Lamperth Mónika, Bajnai Gordon, Gyenesei István, Varga Zoltán, Petrétei József, Takács Albert, Draskovics Tibor, Forgács Imre - és Pintér Sándor - sem. A rendelet hatályban volt a Horn, a Medgyessy, a Gyurcsány és a Bajnai kormány idején."

Ennek ellenére a szocik persze azonnal elkezdtek sivalkodni, hogy a kormány a saját üzleteit akarja eltitkolni. Ezek szerint már elfelejtették, hogy a hivatkozott rendeletet ők maguk alkották. Lehet, hogy saját magukból indultak ki.

(kormany.hu)

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére