Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy német áruház beintett a karácsonynak, mert a muszlim biznisz jövedelmezõbb

Nagy Gábor

2016.11.24. 13:28

Közeleg advent elsõ vasárnapja, egy hónap múlva szenteste. Egyre több városban találkozhatunk karácsonyi vásárokkal, és az üzletek is karácsonyi fényekben "pompáznak". Dortmundban azonban más a helyzet.
DORTMUND, 13:28

Közeleg advent első vasárnapja, egy hónap múlva szenteste. Egyre több városban találkozhatunk karácsonyi vásárokkal, és az üzletek is karácsonyi fényekben "pompáznak". Dortmundban azonban más a helyzet.

A német nagyváros lakói döbbenten vették tudomásul, hogy az egyik áruházlánc úgy döntött:

Megszüntetik a karácsonyi dekorációk árusítását, mert a muszlim "bizniszre" állnak át.

Az egyik vásárló, aki a német Bild című lapnak nyilatkozott, elmondta: pénteken még látta, hogy a Woolworths egyik sorában karácsonnyal kapcsolatos kiegészítők, fadíszek, csokimikulások voltak kirakva, egy nappal később azonban hiába kereste ezeket, csak üres polcokkal találkozott.

A vásárló megkérdezte az áruház egyik alkalmazottját, hogy mi történt, mire azt a választ kapta:

Muszlim üzletté váltunk, nem akarunk karácsonyi cikkeket eladni."

Seda Capakcur, a helyi áruház vezetője megerősítette a hírt – tehát a dortmundi Woolworths valóban nem akar ünnepi tárgyakat értékesíteni a boltban. Capakcur a német lapnak elmondta azt is, hogy a karácsonyi díszek után már alig van kereslet, és tavaly is rengeteg maradt a raktárukban.

A dortmundi eset hatalmas felháborodást váltott ki Németországban, ezért a cég egy hivatalos közleményt adott ki, melyben kifejtik:

A Woolworths természetesen nem egy muszlim vállalat. A karácsonyi kiegészítők szeptember elejétől egészen december végéig megvásárolhatóak az üzletekben. Bár valóban egyre kisebb a kereslet az ilyenfajta termékek iránt, így a cég igyekszik a polcokon lévő árukat szétosztani a többi üzlet számára. A dortmundi eset pedig nem a helyi muszlim közösségek, és nem is a tömeges bevándorlás miatt történt.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére