Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmasat égett a Fradi, gálázott a Vasas és a Honvéd

Pörge Béla

2016.12.03. 17:48

Az NB I 18. fordulójában a Ferencváros Mezõkövesden kapott ki, a másik újoncot a Honvéd nagyon megverte. A Vasas-csoda még nem ért véget.

Szinte már papírformának tekinthető, hogy az Újpest ismét döntetlen játszott, most két ellentétes félidő után értek el a lilák 1–1-et az MTK ellen, idegenben. A szurkolók hiába teremtettek hazai környezetet számukra.

A Paks 2–1-re legyűrte a Haladást, ezzel kicsit fellégezhetnek, nem fognak kiesőhelyen telelni.

A Honvéd 4–0-ra ütötte ki a Gyirmótot Győrben, így a kispestiek már a második helyen állnak, de ha este nem kap ki a Videoton, akkor visszaelőzi a Honvédot.

A Vasas a jó második félidejének köszönhetően 3–0-ra verte a Diósgyőrt, ezzel 3 pontos előnnyel vezetik a tabellát, a Vidi feljöhet rájuk egy pontra, ha nyer.

A Mezőkövesd 2–0-ra megverte a Fradit, ez volt a forduló legnagyobb meglepetése. A kövesdiek így már csak két pontra vannak a negyedik helyre lecsúszó Fraditól.

18 órától kerül sor a Debrecen — Videoton meccsre.

A tabellát a Vasas vezeti és a Gyirmót zárja. A másik kieső helyen a DVTK áll, a dobogón a Honvéd és a Videoton található.

UPDATE: A Videoton 1–0-ra nyert Debrecenben, ezzel a második, szorosan a Vasas mögött. Jövő héten, a 19. fordulóval véget ér a 2016-os évre az NB I.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére