Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkapták a migránst, aki lerúgott egy nõt a lépcsõn

Bokor Gábor

2016.12.18. 14:58

Több mint két hét kellett a német rendõrségnek ahhoz, hogy letartóztassa a migránst, aki lerúgott egy nõt a lépcsõn. Természetesen a no-go zónában.
BERLIN, 14:58

Több mint két hét kellett a német rendőrségnek ahhoz, hogy letartóztassa a migránst, aki lerúgott egy nőt a lépcsőn. Természetesen a no-go zónában.

A szomorú eset még október végén történt ám csak december elején járta be a sajtót. A szörnyű felvételen látni, ahogy egy gyanútlanul sétáló nőt egy migráns a berlini metróban egyszerűen lerúg a lépcsőn.

A német rendőrség nem siette el az illegális bevándorló felderítését, hiszen szombaton a késő délutáni órákban sikerült csak elkapni az egyik buszpályaudvaron a német fővárosban. A nyomozók állítólag még a buszon kapták el a támadót. A négy migráns Bulgáriából szökött át az országba. 

A Bild úgy tudja, hogy az egyik utas felismerte a férfit, és egyből tárcsázta a rendőröket. Több tucat rendőr várta a súlyos testi sértést elkövetett migránst, aki végül nem dulakodott a rendőrökkel. 
 

A migránsok puszta szórakozásból rúghatták le a nőt, ugyanis nem rabolták ki utána. A 26 éves áldozat arccal előre esett le és eltörte a karját. Miután ezt észlelték a támadók, urasan elsétáltak. A német hatóságok december 14-ére azonosították be az elkövetőt, a 27 éves Svetoslav Sztojkovot.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a támadó két testvérével és egy közös ismerősükkel randalírozott. Hétfőn Sztojkov egyik öccse feladta magát a rendőrségen, ám később elengedték mert közvetlenül nem vett részt a támadásban.  

A család szerint a támadó Berlin egyik éttermében próbált meg elhelyezkedni, mint fekete mosogató. Eredetileg Várna egyik cigánytelepéről származott a család. A férfi nem volt ismeretlen a bolgár hatóságok előtt, ugyanis többször szembekerült a joggal. Korábban több lopást és rablást is elkövetett. 

A férfit a rendőrség a hétvégén helyezte előzetes letartóztatásba.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére