Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Berlin: elengedték a merénylettel gyanúsított migránst

Bokor Gábor

2016.12.20. 20:28

A német rendõrség még a délután folyamán jelentette be, hogy nem a korábban elfogott pakisztáni migráns követte el a berlini merényletet. A fõügyészség az esti órákban pedig azt írta, hogy a bizonyítékok hiányában kénytelenek voltak elengedni a férfit.
BERLIN, 20:28

A német rendőrség még a délután folyamán jelentette be, hogy nem a korábban elfogott pakisztáni migráns követte el a berlini merényletet. A főügyészség az esti órákban pedig azt írta, hogy a bizonyítékok hiányában kénytelenek voltak elengedni a férfit.

A német hatóságok nagy csinnadrattával jelentették be reggel, hogy a karácsonyi vásártól nem messze elkapták azt a pakisztáni férfit, aki 12 ártatlan ember életét oltotta ki azzal, hogy egy elrabolt kamionnal a tömegbe hajtott.

Délután azonban a rendőrség a hivatalos Twitter oldalán azt írta, hogy a terrortámadást nem a Naved B. néven azonosított pakisztáni végezhette el, így a valódi tettes továbbra is szökésben lehet.

Kedd este a főügyészség kiadott egy közleményt, amiben bejelentették, hogy a migránst elengedték, ugyanis nincs bizonyíték arra, hogy köze lehetne a támadáshoz.

A vizsgálat idáig nem hozott olyan eredményt, ami indokolná, hogy továbbra is fogva tartsuk"

– áll a közleményben.

A gyanúsított kihallgatása során végül megenyhült és sok részletet elárult, azonban tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyészség szerint a szemtanúknak esélye sem volt arra, hogy felismerjék a kamionsofőrt.

(Reuters)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére