Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durva: felrobbant egy mexikói piac | Videó

Horváth József György

2016.12.21. 06:58

Nagy erejû robbanás történt kedden egy mexikói pirotechnikai piacon, a legfrissebb hírek szerint a detonációban legalább 27-en haltak meg, és több mint hetvenen megsérültek.
MEXIKÓVÁROS, 06:58

Nagy erejű robbanás történt kedden egy mexikói pirotechnikai piacon, a legfrissebb hírek szerint detonációban legalább 27-en haltak meg és több mint hetvenen megsérültek.

Az eset a fővárostól mintegy harminc kilométerre északra fekvő Tultepec város San Pablito piacán történt, amely az ország egyik legnagyobb pirotechnikai vására. A detonáció következtében tűz ütött ki.

A robbanás pillanatában legalább kétezer ember tartózkodott a piacon. A helyszínen készült felvételekből ítélve a piac teljesen megsemmisült, és károk keletkeztek néhány környékbeli épületben is. A katonaság evakuálta a környékbeli házak lakóit.

A detonáció oka egyelőre nem ismert. Egyes hírügynökségi jelentések szerint nem egy, hanem több robbanás történt. A piacot sűrű füstfelhő borította be. Tucatnyi rohamkocsi és több tűzoltóegység érkezett a helyszínre.

Az elmúlt években ugyanezen a piacon több tűzeset is történt.

Enrique Pena Nieto államfő részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és fogadkozott, hogy a kormány segítséget fog nyújtani nekik és a sérülteknek – írja az MTI.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére