Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rúzst sem használhatnak a nõk a francia no-go zónákban

Sümeghi Lóránt

2016.12.21. 20:58

Brutális felvételt közölt le a France24, amelyen részletes elemzésekbe bocsátkoznak a - többek között a BBC, az Index és a 444 által is elhazudott - franciaországi no-go zónák kapcsán.
PÁRIZS, 20:58

Brutális felvételt közölt le a France24, amelyen részletes elemzésekbe bocsátkoznak a - többek között a BBC, az Index és a 444 által is elhazudott - franciaországi no-go zónák kapcsán.

Különös idők eljövetelét vetíti előre az, amikor a szegregáció elleni, és a nők jogaiért való küzdelemben már egyetlen baloldali, liberális médium sem mer felszólalni, nehogy megsértsék az általuk dédelgetett migránsok jogait. Így járt nem rég a BBC, az Index és a 444 is, amikor azt az ordas hazugságot kezdték el terjeszteni, hogy nem léteznek olyan no-go zónák a fejlett nyugat-európai térségekben, ahová fehér ember már nem mer betérni.

Ezzel szemben a France24 által leközölt felvétel szerint, már nemcsak a tősgyökeres, európaiak szorulnak ki az életterükből, hanem még azok a nők is, akik amúgy muzulmánok.
A felvétel tanulságai alapján a párizsi külkerületekhez tartozó negyedekben már olyan belterjes, férfiuralom alá tartozó muzulmán világot alakítottak ki az ott élők, hogy egyenesen kitiltották a közterekről és a társasági helyekről a nőket.

A rejtett kamerával készített képsorok hűen ábrázolják azt a momentumot, amikor két - amúgy muzulmán - nő szeretne betérni egy férfiak által uralt kávézóba, melyet heves összeszólalkozás, majd kitessékelés követ. A civilizálatlan muszlim férfiak érvelései pedig így hangzanak:

  • "Otthon a női családtagjaim azt csinálnak, amit akarnak. De amikor velem vannak, akkor nem."
  • "Itt, ebben kávézóban nem megengedett a nemek keveredése."
  • "Ez itt nem Párizs, hanem Sevran (a főváros egyik migránsok lakta külkerülete - a szerk.), itt úgy működnek a dolgok, ahogyan mi szeretnénk!"
  • "Itt egy másik mentalitás alapján élünk!"

A felvételen továbbá elhangzik, hogy a nők ilyesfajta szegregációjának megkérdőjelezése tabudöntögetésnek számít.

Csakhogy Lyonban sem könnyebb a helyzet. 

Egy a csatornának interjút adó tősgyökeres óvónő arról beszél, már mindent meg tesz annak érdekében, hogy ne vegyék őt észre az utcán a muzulmán férfiak. Sem a színes ruhák viseletét, sem a szoknyák hordását nem engedi magának, de még a vörös rúzst is inkább mellőzi. Arra a kérdésre, miszerint miért vállalja ezeket a szabályokat önkéntesen, csak annyit válaszol:

mert félek."

Nagy kérdés, hogy az elnyomottak, az elesettek és a nők jogait csupán a szavak szintjén védő indexesek, 444-esek mikor érzik kellően szükségszerűnek majd azt, hogy szót emeljenek azokért, akik félelemben élik le az életüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére