Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.01.04. 07:59

Clintonék is ott lesznek Trump beiktatásán; hamarosan eldobhatod a lakcímkártyád; a migráció erõsödésére számítanak.
Clintonék is ott lesznek Trump beiktatásán

Hillary Clinton, az amerikai demokraták volt elnökjelöltje és férje, Bill Clinton volt elnök kedden bejelentette, hogy részt vesz Donald Trump megválasztott elnök január 20-i beiktatási ceremóniáján, s ezzel lezárultak a hetek óta tartó találgatások és híresztelések, miszerint Clintonék "kihagyják" az ünnepséget. A beiktatáson több egykori elnök és hitvese is részt vesz majd.

Hamarosan eldobhatod a lakcímkártyád

Várhatóan a második félévben egy sor ügyintézésnél már nem lesz szüksége lakcímkártyára annak, akinek új típusú személyi igazolványa, azaz e-kártyája van. A lakcímkártya elhagyásához viszont arra is szükség van, hogy a fogadó fél, vagyis az adott hivatal vagy piaci szolgáltató rendelkezzen olyan kártyaolvasóval, amellyel kinyerhetőek az adatok. A tárca közlése szerint az okmányirodák és a kormányablakok mindegyikét felszerelték már okmányolvasóval.

A migráció erősödésére számítanak

Az illegális migráció további erősödésére számít az idén a Migrációkutató Intézet. Az intézet főigazgatója, Orbán Balázs elmondta, hogy az Európai Unió 2004-es bővítése óta az látható, hogy a migráció mozgások hullámszerűen zajlanak. A trend ugyanakkor egyértelmű a kutató szerint: folyamatosan, magas szinten stabilizálódott az EU-ra irányuló irreguláris migrációs nyomás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére