Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Viszlát Gyuri bá!

Sümeghi Lóránt

2017.01.11. 09:28

8 ok arra, hogy tényleg távozásra bírjuk Soros Györgyöt és szervezeteit (legalább a magyar belpolitikából).
1. A migrációs guru

Soros György az „open borders”, azaz nyitott határok politikájának leghangosabb támogatója. Külön migrációs javaslatot készített az Európai Uniónak, hogyan lehet szervezetten emberek millióit betelepíteni a kontinensre.

2. Soros által támogatott pro-migrációs szervezetek

A milliárdos nem bízta a bevándorlás ügyét a tervekről vitatkozó brüsszeli politikára, az általa támogatott szervezetek közvetlenül is részt vettek az Európába és köztük Magyarországra érkező illegális migránsok „eligazításában”, a népvándorlás gyakorlati segítésében.

Médiaügynökei (például a magyar 444.hu) ontották és ontják a migrációpárti propagandát, jogvédői pedig folyamatos nyomás alatt tartják a sajtóban a nemzetállamokat szinte az egész kontinensen (akik nem bánnak elég „humánusan” a bevándorlókkal stb.).

3. Az úgynevezett „soft power” politika

A sokat emlegetett Soros „civilek” valójában a milliárdos vagyonából működő politikai aktorok, akik a nyíltan demokrata párti milliárdos és amerikai partnerei (például a Clinton család) politikai vagy gazdasági érdekeit hivatottak előmozdítani egy adott régióban. „Soft power” – azaz puha hatalom (nyomásgyakorlás, tiltakozás, tüntetések, kormányellenes politikai mozgalmak szervezése, támogatása stb.) módszertana sok hasonlóságot mutat az amerikai külpolitika és titkosszolgálatok módszertanával, melyet a volt szovjet államok területén vagy a Közel-Keleten láthattunk működés közben az elmúlt évtizedekben.

4. Radikális és regresszív liberális ideológia

Soros és szervezetei nagy propagátorai a „politikai korrektség” és a multikulturalizmus regresszív (lényegében kulturális marxista) univerzumának.

A milliárdos jelentős összegekkel támogatta például az USA-ban a Black Lives Matter nevű, afroamerikai fajvédő és rendőrellenes mozgalmat, mert azt remélte, hogy ez a Trump /Clinton párharcban a demokratáknak (fekete) szavazatokat fog hozni.

5. A Clinton klán legnagyobb politikai és pénzügyi támogatója

Soros György Hillary Clinton külügyminisztersége alatt közvetlen tippeket adott politikai intervencióra olyan országokban, amelyek „aggodalommal töltötték el” – ahogy ez a WikiLeaks dokumentumokból kiderült.

A tőzsdecsászár korábban politikai akciókat pénzelt Ukrajnában („narancsos forradalom”), Szlovákiában (Meciar ellen), a volt Jugoszlávia területén (Milosevic) és Kirgizisztánban.

6. Magyarország „rajongója”

Magyar szervezetei megpróbáltak közvetlenül is részt venni a jobbközép Fidesz kormány destabilizálásában a kitiltási botrány idején, a kormányellenes tüntetések során, illetve a népszavazás érvénytelenné tételében 2016 őszén.

7. A közösségi média cenzúrája

Miután Hillary Clinton és a demokraták elbuktak Donald Trumppal szemben az amerikai elnökválasztáson, először az internetre, a közösségi médiára kenték az eredményt (később Putyinra). Állításuk szerint a választók ignorálták (az egyébként hazudozó), de Clinton-párti mainstream médiumokat, helyette az internetre, a Facebookra, Twitterre és más közösségi oldalakra támaszkodtak, melyek a demokraták és politikai támogatóik szerint tele vannak hamis /ellenőrizetlen /gyűlöletkeltő tartalommal.

A politikai nyomásnak engedve végül a Facebook is belement a hírfolyam cenzúrájába, amit „független”, úgynevezett „fact checker” – azaz tényellenőrző szervezetek fognak végezni. Ezek a szervezetek olyan „függetlenek”, hogy támogatóik között ott van Soros György is.

8. Morális deficit

Végül persze marad a százforintos kérdés: milyen morális alapja lehet egy milliárdosnak, aki diplomatikus megfogalmazás szerint is, „kétes módon” szerezte vagyonát arra, hogy erkölcsi imperatívuszokra hivatkozva avatkozzon be nemzetállamok belpolitikai életébe?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére