Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliai mentõs gyûjti a pénzt a veronai tragédia hõs tornatanárának

888.hu

2017.01.26. 22:28

Egy Angliában élõ rohammentõs apa már 1,5 millió forintnyi összeget gyûjtött a gofundme.com közösségi oldalon a veronai tragikus buszbaleset hõs tornatanárnak, Vígh Györgynek.

Meglepő helyről érkezett a segítség a veronai busztragédiában megsérült hős tornatanárnak, Vígh Györgynek. Egy angliai rohammentős a tragédia után pénzgyűjtést szervezett hétfőn a gofundme.com közösségi oldalon, ahova csütörtök délután 5 óráig már 1,5 millió forintnyi összeg érkezett – írja az MTI. 

Egy hős, aki megérdemli támogatásunkat

A gyűjtést szervező Charlie Joseph a Facebookon leírta, hogy ő édesapaként és volt mentősként figyelt fel Vígh György hősies tettére, aki rengeteg diákot épségben kimenekített a buszból, de két saját gyermekét a lángok között elveszítette.

A tanár a saját gyermekeit nem tudta megmenteni, de az égő pokolból annyi életet mentett ki, amennyit csak tudott. Õ egy hős, aki megérdemli a támogatásunkat a szükség óráiban. Maga és felesége is borzalmas sérüléseket szenvedett, és emellett a gyermekeit is el kell, hogy temesse.A magyarok a legkedvesebb emberek, akikkel találkozhattam, és Vigh György bátorsága még ezen is túlmutat. Kérlek osszátok meg a linket, és mutassuk meg mindenkinek, hogy ebben a nehéz időben is támogatni tudjuk őt. Isten áldja magyar testvéreimet ezekben a nehéz pillanatokban” – írta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére