Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hódít a meztelen jóga

Tóth Dalma

2017.01.30. 16:48

Nézd meg milyen!

Mint a legtöbb új őrület, a meztelen jóga is Amerikából indult hódító útjára. Nehéz arra gondolni, hogy vadidegenek között pucéran jógázzunk, de megéri levetkőzni a gátlásainkat. A csupasz testtel történő mozgásnak több előnye is van.

 

Az óra alatt jobban megismered a tested, hiszen a különböző mozdulatoknak köszönhetően előfordulhat, hogy szembe találod magad a nemi szerveddel. Rájössz, hogy felesleges rástresszelned a testi hibáidra és megtanulod ellazítani magad. Azzal, hogy elfogadod a tested, növelheted az önbizalmadat is – szóval megéri ledobni a textilt és kilépni a komfortzónádból.

Az meg csak plusz, hogy nem izzadsz bele a ruhádba és kevesebbet kell mosnod.

Habár a meztelen jóga nem a szexről szól, segíthet felpezsdíteni a nemi életünket. Összhangba hoz a testünkkel, tehát közvetett módon jótékony hatással van a szexualitásra. Szóval azért, mert párkapcsolatban élsz, ne vesd el egyből az ötletet, lehet, jót tesz a kapcsolatotoknak.

A meztelen jógát itthon is kipróbálhatod. Az Intim TÉR-nél koedukált csoportokban zajlik az oktatás, ezért készülj fel a másik nem jelenlétére is, ha meztelen jógára adod a fejed.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére