Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Villanyoszlop okozhatta Veronánál a busz tragédiáját?

888.hu

2017.02.14. 06:28

A tragédia helyszínén készült képekbõl és felvételekbõl egy grafikusmûvész készített animációt. Ez alapján azt feltételezi, hogy akár a kidöntött villanyoszlop is okozhatta a tüzet a buszban.

A veronai buszbaleset okozta trauma feldolgozásának megkönnyítése érdekében beszélgetést tartottak az utazásra autóbuszt biztosító Pizolit Személyszállító Kft. dolgozói, gépkocsivezetők és szerelők, szakértők és érdeklődők részvételével még a hétvégén Kiskunfélegyházán. Ezen a találkozón mutatta be M. Fekete György grafikusművész a kisfilm-animációját a szerencsétlenségről – írta az inforadio.hu.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy az autópálya érintett szakaszát bemutató felvételeken látszik egy villanyoszlopsor, az ütközés utáni képeken viszont már egyetlen lámpa sem ég. Ebből arra következtetett, hogy a busz sodródásakor a szalagkorlát kidöntött egy villanyoszlopot és ez rövidzárlatot okozhatott.

A grafikus szerint ez gyújthatta be az üzemanyagnyílás sérülése következtében gázolajat. Hozzátette, az olasz hatóságok azonban azt állítják, hogy a tűz akkor keletkezett, amikor a busz a pillérnek ütközött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére