Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A New York Times riportere lekurvázta Melania Trumpot

888.hu

2017.02.16. 13:58

A New York Times riportere, Jacob Bernstein Melania Trumpot "lotyónak" nevezte egy rendezvényen.
NEW YORK, 13:58

A New York Times riportere, Jacob Bernstein Melania Trumpot "lotyónak" nevezte egy rendezvényen. 

Jacob Bernstein – a Watergate ügy riporterének Carl Bernsteinnek és Nora Ephron néhai író-rendezőnek a fia – egy Emily Ratajkowski színésznővel folytatott beszélgetés során lekurvázta a first ladyt. 

Beszélgettem egy bulin, amit akkor személyes beszélgetésnek gondoltam, és egy buta megjegyzést tettem a first ladyre. Írtam egy Twitter-bejegyzést is. A szerkesztők azonban világossá tették: viselkedésem nem állt összhangban a Times színvonalával, és én egyetértek velük”

– nyilatkozta az újságíró.

A történtekből úgy lett ügy, hogy Ratajkowski a Twitteren hétfőn közzétette, hogy a New York Times egyik – akkor még meg nem nevezett – riportere vasárnap New York Cityben egy zártkörű rendezvényen megszégyenítette az amerikai elnök feleségét – írja az ATV

Az undorító szexista megjegyzések ellen több millióan tüntettek Washingtonban, köztük a feministák, a Black Lives Matter és minden Soros Györgyhöz köthető emberi és nőjogi szervezet is. Itthon pedig a haladó, felvilágosult lapok, élén az Indexszel, több cikket is szenteltek az újságírók körében fellelhető aljas szexizmusnak. 

Ja, nem! Mindenki kussolt...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére