Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Farage: tanúi lehetünk a józan ész újjászületésének

888.hu

2017.02.25. 11:28

A Deutsche Welle interjút közölt Nigel Farage-zsal, a brit UKIP vezetõjével. Farage az amerikai konzervatívok éves konferenciáján (CPAC) mondott beszédet, itt kapta mikrofonvégre a német lap.

Arra a kérdésre, hogy milyen tanáccsal szolgálna a németeknek a közelgő választásokon, Farage azt válaszolta, hogy

először is semmiképpen nem szavaznék Angela Merkelre."

Nézzék csak meg, hogy milyen borzasztó állapotokat idézett elő az úgynevezett menekültek befogadása, akiknek 70 százaléka fiatal férfi, tulajdonképpen gazdasági migráns – húzta alá Farage.

A helyzetben rejlő biztonsági kockázatok ecsetelésére a berlini kamionos merényletet hozta fel és kiemelte, hogy olyan biztonsági rések vannak Európában, amelyek megengedik azt, hogy egy terrorcselekmény elkövetése után a terrorista felszálljon Franciaországba tartó vonatra, majd onnan Olaszországba utazzon.

Farage szerint a közelgő német, holland, francia és később az olaszországi választások miatt nagy változásokra kell felkészülni európai politikai színtéren.

A változásokra és a Brexitre utalva, a német lap újságírója azt kérdezte, hogy Farage szerint eljött-e a globalizáció vége. A brit politikus szerint nem valaminek a végét, hanem valaminek az újjászületését mutatják a jelenlegi trendek. Ez pedig a józan ész újjászületése:

a nemzetállamok demokratikusan kormányozzák saját magukat, saját törvényeket hoznak és saját maguk védik meg határaikat. Visszatérünk a normalitáshoz"

– mondta Farage, és hozzátette: nagyon izgatott a közelgő változások miatt.

Arra a kérdésre, hogy hogyan halad Nagy-Britannia kilépése az EU-ból, Farage kijelentette, hogy 8 hónap telt el, de eddig nem történt semmi.

A brit politikus ironikusan megjegyezte, hogy Theresa May miniszterelnök csodálatosan beszél a kilépésről, de nem történik semmi. Farage kiemelte, hogy egy év múlva többet fogunk tudni.

Remélem, hogy hisz a brit népben, mert ha nem, akkor nagyon dühösek leszünk"

– mondta Farage.

Nigel Farage a brit euroszkeptikus Függetlenségi Párt (UKIP) korábbi vezetője, jelenleg még Európai Parlamenti képviselő. A Brexit-szavazáson a kilépést támogatók táborának egyik vezető alakja. A kilépés után befejezte hazai politikai karrierjét, mivel szerinte elérte azt, amiért 20 évig küzdött. Nagy-Britanniában és az USA-ban is többször kiállt Donald Trump mellett, aki otthonában is fogadta a brit politikust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére