Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még mindig nem tudni, hogy ki hibázott az Oscaron

Kékes Viki

2017.02.27. 09:37

Épp a legfontosabb díjnál hirdettek rossz gyõztest.

Ekkora hiba még soha nem fordult elő az Oscar-díj történetében. Rossz győztest hirdetett ki Faye Dunaway a legjobb filmnek járó díj felolvasásakor.

Hogy ki hibázott, még nem tudni pontosan. Ami biztos: Warren Beatty a legjobb női főszereplő feliratú borítékot bontotta fel, ez okozta  kavarodást. Az esetről készült videón jól látszik, hogy a világhírű színész el is bizonytalanodik, amikor felnyitja a borítékot:

Csakhogy a teremben mindenki, beleértve a vele díjat átadó Faye Dunaway is azt hitte, hogy Beatty csak szórakozik. Ezért végül Dunaway hirdette ki a Kaliforniai álmot. (A többség ezt a filmet várta győztesként.)

Ezután a Kaliforniai álom stábja felment a színpadra és jó néhányan már a köszönőbeszédüket is elmondták, amikor a film egyik producere bejelentette, hogy tévedés történt, és a legjobb film a Holdfény lett.

A kínos eset után - amit máris "boríték-gateként" emlegetnek - Beatty azt mondta:

kinyitottam a borítékot és az volt benne, hogy Emma Stone, Kaliforniai álom. Ezért néztem rá Faye-re és a közönségre. Nem viccelődni akartam."

Emma Stone, aki valóban elnyerte a legjobb színésznőnek járó elismerést azt nyilatkozta, hogy a kezében tartotta a legjobb színésznő kártyát az egész idő alatt. Beatty kezébe tehát csak és kizárólag egy másolat kerülhetett.

Az mindenesetre biztos, hogy nem lennénk annak a helyében, aki a rossz borítékot a világhírű színész kezébe nyomta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére