Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Vasas jutott elsõként a negyeddöntõbe

Bokor Gábor

2017.02.28. 20:49

Az angyalföldi gárda 4-0-ra ütötte ki az NB II-es Dorogot, így elsõként jutottak be Magyar Kupa nyolcaddöntõjébe. Az elsõ meccsen 2-1-re nyertek, így összesítésben elsöprõ 6-1-gyel jutottak tovább.

Keményen kezdte a mérkőzést a Vasas, hiszen az első meccset csak 2–1-re nyerte meg. Nem is tétlenkedett a XIII. kerületi csapat, már a tizedik percben vezetést szereztek Berecz Zsombor találatával. Annak ellenére kellett fél órát várni a következő gólra, hogy mindkét csapat kemény támadófocit játszott. A 42. percben Kleisz Márk vette be a Dorog kapuját, megszerezve ezzel az első tétmeccsen lőtt gólját a Vasas felnőtt csapatában. A 49. percben Mahir Saglik talált be, aki a hatvanadik percben büntetőből lőtt gólt, beállítva ezzel a 4–0-s végeredményt.

A Vasas 6–1-es összesítéssel jutott be elsőként a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

Holnap a Budafok játszik majd az Érddel, a Gyirmót a Mezőkövesddel, A Szolnoki MÁV a Szentlőrinccel, a Diósgyőr a Cegléddel, a Sopron a Csákvárral, az Újpest a ZTE-vel, zárásként pedig a nap legizgalmasabb mérkőzése várható, mikor a Honvéd fogadja a Fradit.

(NSO

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére