Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A CNN-nek nem tetszett a valóság, megvágták az adásukat

Forisek Ádám

2017.03.08. 12:28

A 'nemhazug' CNN korábbi jó szokását megtartva ismét jó demokratához méltóan 'véletlenül' megszakította a kapcsolatot egy olyan interjú kapcsán, ami súlyosan szembement a 'nemhazug' CNN narratívájával.
ATLANTA, 12:28

Az adásban Scott Taylor republikánus kongresszusi tag látható, amint Dana Bash riporterrel vitatja meg Trump új bevándorlási rendeletét.

Pont ma hozta nyilvánosságra az FBI az új statisztikáját, mely szerint a belföldi terrorizmus 30%-a menekültekkel hozható kapcsolatba”

– nyilatkozta Taylor, majd rögtön utána le is szögezte, hogy esze ágában sincs a menekülteket rossz embernek minősíteni. Hogy ezek után mit akart mondani, az örökre rejtély marad, ugyanis egészen véletlenül éppen ekkor szakadt meg az adás.

Hogy mennyire véletlen ez, azt jól mutatja, hogy Dana Bash is épp elköszönni kívánt a kongresszusi tagtól. Lányos zavarában még elnézést is elfelejtett kérni a tévénézőktől azért, hogy megszakadt a kapcsolat. Természetesen sokak számára még mindig összeesküvésnek tűnhet a történet. Távol álljon tőlünk az, hogy ezt akarjuk sugallni, épp ezért Bernie Sanders korábbi interjújának megszakítását is szigorúan csak véletlennek véljük: 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére