Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Asszád: senki nem hívta az amerikaiakat Szíriába

Nagy Gábor

2017.03.11. 10:58

Szombaton interjút adott a közel-keleti ország vezetõje a kínai Phoenix televíziónak. Asszádot arról faggatták leginkább, hogy mi a véleménye az amerikai szárazföldi csapatok bevonulásáról.
DAMASZKUSZ, 10:58

Szombaton interjút adott a közel-keleti ország vezetője a kínai Phoenix televíziónak. Asszádot arról faggatták leginkább, hogy mi a véleménye az amerikai szárazföldi csapatok bevonulásáról.

Bassár el-Asszád kijelentette: bármilyen ország – beleérve az Egyesült Államokat is –, amelynek hadserege engedély nélkül lép be Szíria területére, megszállónak minősül.

A szír elnök elmondta, senki nem egyeztetett kormányával arról, hogy az amerikai szárazföldi csapatok bevonulnának az ország keleti részében található Manjabi városába – mindez mégis megtörtént.

Asszád beszélt arról, nem érti mi a célja az amerikaiaknak Szíriában.

Mit fognak csinálni? Az Iszlám Állam ellen fognak harcolni? Az amerikaik majdnem minden háborújukat elvesztették a közelmúltban"

– mondta Asszád, aki hozzátette azt is, hogy ahova az amerikaiak bevonulnak, ott csak problémákat generálnak, megoldásokat pedig ritkán kínálnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére