Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Londoni merénylet: csak a szerencsén múlt egy magyar lány élete

Kékes Viki

2017.03.24. 08:28

Szili Fanni a környéken sétálgatott a támadás idején.
LONDON, 08:28

Csak a szerencsén és mindössze néhány percen múlt, hogy nem volt a hídon egy magyar lány az édesapjával a szerdai londoni terrortámadás idején. Szili Fanni a Híradónak nyilatkozva azt mondta: azonnal elmenekültek a helyszínről, mert nem tudták, mi történt, és hogy még mi történhet - írja a hirado.hu.

A magyar lány azt nyilatkozta a Híradónak:

végig az kattogott a fejemben, hogy annyin múlott az életünk, hogy azt mondtam: elmegyek mosdóba. Mert ha nem megyek…”

Elmondása szerint mindkettőjükön pánik lett úrrá, csak az foglalkoztatta őket, hogy meneküljenek, mert még bármi történhet. A fiatal lány arról is mesélt a Híradónak, hogy először nem is tudták, mi történt: amikor elindultak a hídon, mindenhol sebesülteket láttak és pillanatok alatt megjelentek a rendőrök is.

Ahogy átértünk a hídnak a túloldalához már ott is voltak a gépfegyveres rendőrök, kiabáltak mindenkinek, hogy azonnal menjenek le a hídról. Majd amint átértünk a túloldalra, leszállt a mentőhelikopter."

A kint élő magyar lány azt mondta: most már félve megy be a belvárosba.

Senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje, mert nagyon ijesztő, mikor nem tudod, hogy mi történik. Ott van-e még a merénylő, elmenekült-e.”

Az elmúlt hónapokban nem a mostani gázolásos támadás volt az egyetlen. Legutóbb decemberben Berlinben a legforgalmasabb karácsonyi vásárnál a hajtott a tömegbe egy kamion. 12 embert halálra gázolt és csaknem hatvan ember megsebesített.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére