Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A londoni merénylõ felesége azt kéri, hagyják õket nyugton

Tóth Dalma

2017.03.28. 11:08

A londoni merénylõ felesége is megszólalt, aki szomorú és sokkos a történtek miatt, de azt kéri, hogy hagyják békén a családot.
LONDON, 11:08

A londoni merénylő felesége is megszólalt, aki szomorú és sokkos a történtek miatt, de azt kéri, hogy hagyják békén a családot.

A merénylő múlt hét szerdán járművével nagy sebességgel felhajtott a Westminster híd járdájára, majd a kocsiját elhagyta és késsel a kezében a parlament felé rohant, ahol megölt egy rendőrt. A merénylet során négy ember meghalt és ötvenen megsebesültek.

A támadó anyja, Janet Ajao azt mondta, sokkolta az eset, nagyon elszomorodott a történtek után és sokat sír azóta is.

"Tisztázni szeretném, hogy nincs kétség a felől, hogy nem támogatom azokat a nézeteket, amik a fiamat arra sarkallták, hogy elkövesse tettét" – áll az édesanya közleményében.

A merényletet követően a támadó lánya, Teegan és édesanyja nem kívántak nyilatkozni a médiának. A  Khalid felesége, Rohey Hydara azonban meggondolta magát és egy közleményt juttatott el a rendőrséghez, amiben azt írja, hogy szomorú és sokkos állapotban van mióta megtudta, hogy férje mit követett el. 

Részvétemet nyilvánítom az áldozatok családjának a sebesülteknek pedig mielőbbi jobbulást kívánok. Szeretném, ha ezekben a nehéz időkben tiszteletben tartanák a családom privát szféráját, különösen a gyerekekért"

– áll a közleményben.

A támadás után pár nappal az ISIS magára vállalta a merényletet, és kijelentették, hogy Masood a terrorszervezet katonája volt. A Scotland Yard azonban nem talált bizonyítékot arra, hogy a merénylő kapcsolatban állt volna az Iszlám Állammal vagy az al-Kaidával, de az biztos, hogy érdekelte a dzsihád – írja az Independent.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére