Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2017.03.28. 19:59

Orbán Viktor Varsóban beszélt Európa jövõjérõl; az MSZP elnöke kuruzslónak állt; Soros egyeteme pedig szabálytalanul mûködik. A nap legfontosabb hírei.
A nap legerősebb mondata: Orbán

"Az európai jövő a visegrádi négyekben van"jelentette ki Orbán Viktor kormányfő kedden Varsóban, a Közép- és Kelet-európai Innovátorok Kongresszusán. A miniszterelnök kiemelte: "a V4-ek országainak továbbra is erős kulturális talapzata van, amelynek lényege, hogy bár modern társadalmak, de megmaradnak a keresztény fundamentumoknál". Orbán szerint Közép-Európában töretlen a hit a családokban, ami a gazdasági fejlődésnek is óriási versenyelőnye. Azzal is érvelt a térség mellett, hogy Közép-Európában nem azokat becsülik, akik ügyeskednek, hanem azokat, akik letesznek valamit az asztalra.

A nap hülyéje: MSZP

Simicska Ádám után az MSZP is beszállt a 2018-as nagyot mondó kuruzslók versenyébe. Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint pártja 2018-ban meg fogja nyerni a választást. Botka László irányának teljesen ellentmondva Molnár a következőket mondta Sopronban: "a választási győzelemre igazi esély akkor van, ha közösen indulnak az ellenzéki pártok a Fidesz és a Jobbik ellen, közös miniszterelnök-jelölttel és közös listával. Aki más megoldást javasol, az nem akar igazán nyerni". Tudvalevő, hogy Botka nem igazán szeretne közös listát, Molnár mégis kibeszél a táborból, és összeborulást szorgalmaz.

A nap pofátlansága: Soros és a CEU

Az Oktatási Hivatal vizsgálata szerint 28 külföldi egyetem szabálytalanul, sokszor törvénytelenül működik Magyarországon. Az érintett, szabálytalanul működő egyetemek közé sorolható a CEU, azaz a Közép-európai Egyetem, melyet Soros György, az idős agitátor alapított. Ugyanis nem rendelkeznek programakkreditációval, és közhiteles nyilvántartásba történő adatszolgáltatási kötelezettségüket is elmulasztották. Az pedig konkrét csalás, hogy olyan képzésekkel is foglalkoznak, amelyeket nyilvántartásba sem vettek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére