Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját magát mogyorózta meg a 444: bevallotta, hogy létezik Soros-hálozat

888.hu

2017.03.29. 17:58

Hatalmas öngólt rúgott a 444. A nagy hõbörgésben leleplezték, hogy a Soros-hálózat létezik és összehangolt támadást indítanak a kormány ellen - írja a Spíler.

Tegnap este óta megy a hiszti, hogy a kormány el akarja lehetetleníteni Soros György egyetemét, a CEU-t. Rövid úton meg is érkezett a liberálisok mekkájából a hőbörgés. A feles megközelítőleg 10 cikket szentelt a CEU-s ügynek. A kenyéradó gazdák védelme szentesíti az eszközt alapon. 

A 444-es Bedeaz a baj, hogy továbbmennek” Mártonnak azonban nagy igyekezetében sikerült a kormány minden egyes állítását igazolnia Soros Györggyel kapcsolatban. Ugyanakkor a sajtóetikára oly sokat adó 444 a cikk kapcsán „elfelejtette” megemlíteni, hogy a CEU alapítója ugyanaz, mint a 444-é fő támogatója: Soros György - hívja fel a figyelmet a Spíler

Bede Márton a fent említett cikkben azt állítja: 

Az egyetemnek rendkívül kiterjedt kapcsolati hálója és nagyon befolyásos támogatói vannak még Soros Györgyön túl is, és ők tényleg akkora balhét tudnának csapni, ami kellemetlen lenne magyar kormánynak, bármennyire is vastag az arcbőre.”

Fenyegetőzik a 444. De legalább bevallotta, hogy nemhogy a Soros-hálózat létezik, hanem még azt is alábecsülik. Hisz vannak még durvább körök, amelyek ártani fognak Magyarországnak, ha tovább piszkálgatja a Soros egyetemét. 

A cikk hátralevő részében Bede kifejti, hogy Magyarországon minden szar, diktatúra van/épül/eddig nem volt, de most már van stb. stb. 

A találatért köszönet a Spílernek. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére