Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump felajánlotta segítségét Putyinnak

Bertha László

2017.04.04. 06:58

Az amerikai elnök telefonon fejezte ki együttérzését a szentpétervári robbantás miatt Vlagyimir Putyinnak - közölte a Kreml szóvivõje kedden.
WASHINGTON/MOSZKVA, 06:58

Az amerikai elnök telefonon fejezte ki együttérzését a szentpétervári robbantás miatt Vlagyimir Putyinnak – közölte a Kreml szóvivője kedden.

A közlemény szerint a két elnök egyetértett abban, hogy közösen kell harcolni a terrorizmus ellen, és megállapodtak abban, hogy tartani fogják a kapcsolatot. A Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov elmondta, hogy Trump részvétét fejezte ki a „barbár cselekmény miatt” és kérte, hogy támogató szavait tolmácsolják az orosz népnek.

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin köszönetet mondott amerikai hivatali partnerének szolidaritása kifejezéséért.

A Fehér Ház sajtószolgálata azt közölte, hogy Trump elítélte a terrorcselekményt és felajánlotta az Egyesült Államok segítségét a támadás elkövetőinek felelősségre vonásában. A washingtoni tájékoztatás szerint a két elnök között egyetértés volt abban, hogy a terrorizmust gyorsan és határozottan le kell győzni.

A robbantásban 11-en haltak meg és 51 embert szállítottak kórházba. Hivatalosan meg nem erősített értesülések szerint az előzetes adatok arra utalnak, hogy a támadást egy „közép-ázsiai származású” öngyilkos merénylő követte el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére