Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2017.04.04. 19:59

Tüntetnek a libsik a Parlamentnél; Magyarországot kizárnák az Eu-ból; megnevezték a szentpétervári robbantót. A nap legfontosabb hírei.
Tüntetnek a libsik a Parlament előtt

Nagyon ki akarják tűzni a parlamentre az EU-s zászlót, ami azért érdekes, mert közben egy amerikai egyetem mellett tüntetnek a demonstrálók. Ígéretük szerint, holnap reggel 8 órától kétóránként lezárnak egy hidat, kezdve a Szabadság híddal, majd a Lánchidat és az Erzsébet hidat. A tüntetők 2-3 ezren vannak az Országház előtt. Mindeközben Palkovics László szerint a Közép-európai Egyetem a magyar szabályoknak megfelelő magánintézmény, amelyet a MAB akkreditált. Az oktatási államtitkár szerint a felsőoktatási törvény kedden elfogadott módosítása nem érinti a Közép-európai Egyetemet, de a CEU működése a kezdetek óta kérdéseket vetett fel. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Kidobnák Magyarországot az EU-ból

A The Times című konzervatív brit napilap értesülése szerint Németország, Franciaország és további 21 uniós tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, melynek értelmében vagy tudomásul veszik a kényszerbetelepítést, vagy távoznak az Európai Unióból. "Nincs többé kimaradási lehetőség, nincs többé olyan, hogy egyik lábunk bent, a másik kint. Ebben nagyon kemények leszünk”  – idéz egy uniós diplomatát a brit lap.

Megnevezték a szentpétervári robbantót

Az orosz hatóságok egy kirgiz származású orosz állampolgárt, Akbarzson Dzsalilovot nevezték meg a szentpétervári robbantás gyanúsítottjaként. A kirgiz hírszerző ügynökség szóvivője elmondta, hogy a merénylő valószínűleg a 22 esztendős, Os városában született férfi. A robbantásért még senki nem vállalta a felelősséget. A kirgiz ügynökség együttműködik majd az orosz hatóságokkal a nyomozás során. Még nem tudni, hogy Dzsalilovnak sikerült-e elmenekülnie a helyszínről. Kedd reggel még a kazahsztáni Makszim Arisevet nevezték meg az orosz hatóságok a hétfői metrómerénylet elkövetőjeként. Arisev bűnrészességét a kazah külügyminisztérium és a rokonsága is kizártnak tartotta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére