Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska rövid pórázon tartja Vonát: állandó összekötõt nevezett ki

888.hu

2017.04.06. 09:58

Nem vé­let­le­nül ke­rült Si­micska Lajos dísz­pá­ho­lyába a a job­bi­kos po­li­ti­kusnõ. Damm And­rea na­ponta je­lent Vo­ná­nak és Si­mics­ká­nak.

Bár sokáig titkolni próbálták a Jobbik és Simicska Lajos szoros szövetségét, ma már a tényeket senki sem vonja kétségbe. Az azonban még Vona Gábor híveit is meglepheti, hogy a nagyvállalkozó újabban már napi kézi vezérléssel irányítja a pártot. Naponta fogalmazza meg elvárásait, ad vissza nem utasítható tanácsokat – írja a Ripost.

Ehhez szükség volt egy olyan összekötőre, akinek a határozott, sőt erőszakos stílusáról közismert Simicska naponta tollba mondhatja elvárásait.

A Ripost információi szerint még abban sem dönthetett Vona Gábor, hogy ki legyen a jobbikos összekötő a nagyvállalkozó mellett. Maga Simicska nevezte meg a veszprémi jobbikos ügyvédnőt Damm Andreát, akit jól ismert és megbízhatónak tartott a kényes feladatra.

Õ az akit a Blikk fotóriportere egy kézilabdameccsen lefényképezett Simicska Lajos, a felesége és a fia társaságában, az immár nyíltan jobbikos oligarcha VIP-páholyában.

A Jobbik politikusnője Simicska Lajos szűkebb környezetében, Veszprémben él, többször próbálkozott már a választásokon, mindeddig sikertelenül. Az összekötő szerepére azért is találhatta alkalmasnak Simicska, mert Damm Andrea Vona Gábor bizalmát is bírja.

Damm Andreának összekötő szolgálataiért cserébe – a Ripost információi szerint – biztos befutó helyet ígért Simicska és Vona a Jobbik rövidesen közösen összeállítandó országos listáján.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére