Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jön a Budafok-Fradi!

Pörge Béla

2017.04.07. 10:21

Sorsoltak a Magyar Kupában, belehúzott a meglepetéscsapat.

A Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzéseit április 26-án (szerdán) rendezik, a  visszavágókra három héttel később, május 17-én kerül sor. A döntő május 31-én lesz a Groupama Arénában.

A Fradinak minden esélye megvan arra, hogy a tavalyi évhez hasonlóan hazai pályán játszhassák a kupadöntőt. Ehhez a harmadosztályú Budafokot kell legyőzniük. A Budafok egyébként kiejtette már a Videotont a sorozatból, tehát nem veheti félvállról a találkozót a Fradi, főleg, hogy több, korábbi játékosa is ott lesz a meccsen (Csizmadia Csaba, Pölöskey Péter), és a kiscsapat edzője az a Prukner László, aki korábban a Ferencvárost is irányította.

Érdekesség, hogy az FTC és a Budafok találkozott már egymással tétmeccsen. A Budafok története során egyetlenegyszer, az 1945/46-os szezonban az élvonalban szerepelt, ekkor mindkétszer a Fradi nyert. 60 évvel később, a 2006/07-es NB II-es szezonban is játszott egymással a két csapat, akkor hazai pályán az FTC nyert, de a Budafok "otthon" (Tatabányára vitték a meccset) 2—2-es döntetlent ért el.

A másik párosítás a Vasas-Mezőkövesd lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére