Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc egyszerûen meghülyült

Sümeghi Lóránt

2017.04.24. 20:58

Röviden, tömören reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének megdöbbentõen együgyû vagdalkozására.

Ismeretes, Gyurcsány azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.

Amennyiben a miniszterelnök nem indít jogi eljárást, a DK elnöke igazoltnak tekinti vádjait – hangzott el Gyurcsány Ferenc hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen az ellenzéki politikus azt mondta: hosszú évekkel ezelőtt, magas szintű, hiteles forrásból kapott csupán szóbeli tájékoztatást arról, hogy Oroszország megfelelő szervei információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Szavai szerint a szóbeli közlést annak hitelessége ellenére sem tudta bizonyító erejűnek tekinteni, ezért nem is használta fel a közelmúltban, azonban most változott a helyzet.

A Fidesz-frakció rövid közleményben reagált Gyurcsány szóbeszédeken alapuló, ám a politikus által megkérdőjelezhetetlennek beállított vádjaira:

mindig is tudtuk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj. Gyurcsány Ferenc egyszerűen meghülyült. "

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére