Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elítélték a migránsokat, akik a Facebookon közvetítettek egy nemi erõszakot

Forisek Ádám

2017.04.26. 18:58

Kedden ítélte el a svéd bíróság azt a három migránst, akik csoportosan erõszakoltak meg egy nõt, amit ráadásul élõben közvetítettek a Facebookon.
UPPSALA, 18:58

Kedden ítélte el a svéd bíróság azt a három migránst, akik csoportosan erőszakoltak meg egy nőt, amit ráadásul élőben közvetítettek a Facebookon.

Az egyik elkövetőt, a 21 éves Reza Mohammed Ahmadit két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A másik tettes, a 18 éves Maysam Afshar egy évet kapott tettéért, aki az életkora miatt fog csak ennyit ülni. A támadók Afganisztánból származnak.

A 21 éves Emil Khodagholi, aki a felháborító tettet Facebookra posztolta, hat hónapot kapott. A svéd ügyészek szerint a filmező közeli felvételt készített mobiltelefonjával az erőszakról, közben pedig végig röhögött. A felvételt a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg.

A migránsokat Uppsala városában tartóztatták le, miután egy zárt Facebook-csoport tagjai felfigyeltek a közvetítésre, majd értesítették a hatóságokat. A filmet azóta eltávolították a közösségi oldalról.

Mindhárman tagadták bűnösségüket. A három elkövető közül kettő beismerte az aktust, ám hozzátették, hogy az beleegyezéssel történt.

Van azonban egy kis bökkenő: a felvételen látható hölgy erősen ittas állapotú, valószínűleg drogok hatása alatt is állt. Az ügyész által közölt közlemény szerint pedig ilyen állapotban képtelen lett volna a hölgy beleegyezését adni bármihez is.

A börtönbüntetés mellett az elítélteknek 335.000 svéd koronát (kb. 11 millió forint) kell fizetniük az áldozat részére. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére