Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron szó szerint házhoz ment a pofonért

Bokor Gábor

2017.04.27. 11:28

A baloldali politikus szülõvárosába utazott, hogy ott egy gyárnak az alkalmazottjaival találkozzon, õk azonban nem örültek az elnökaspiráns látogatásának, kifütyülték a politikust.
AMIENS, 11:28

A baloldali politikus szülővárosába utazott, hogy ott egy gyárnak az alkalmazottjaival találkozzon, ők azonban nem örültek az elnökaspiráns látogatásának, kifütyülték a politikust.

Marine Le Pen után Emmanuel Macron is jó ötletnek tartotta, hogy elutazzon Amiens-be. A politikus gyári munkásokkal találkozott a szülővárosában, akik azonban kemény füttykoncerttel fogadták. Macron a kamerák kereszttüzében bejárta a települést, melyek felvették, hogyan fütyülik ki az emberek a szélsőségesen EU-párti politikust.

Marine Le Penen kívül Emmanuel Macron jutott be a francia elnökválasztás második fordulójába. Sokak azt kifogásolták, hogy a vasárnapi, első forduló óta különösen öntelten viselkedik a politikus.

A vasárnapi elnökválasztás első fordulójában Macron a szavazatok 24,01 százalékát kapta meg, míg legfőbb vetélytársa az euroszkeptikus Marine Le Pen a voksok 21,4 százalékát szerezte meg.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére