Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soroséknál betelt a pohár, újabb fronton indítottak támadást Trump ellen

Nagy Gábor

2017.05.11. 16:28

A magyar származású milliárdos "élharcosai" újabb fronton indítottak támadást a novemberben megválasztott elnök kormányzata ellen. A liberális aktivisták eddig levelekkel bombázták választott képviselõiket, hogy tegyenek meg mindent Trump ellen - most azonban kilenc amerikai nagyvállalat ellen hangolnak Soros civiljei.
NEW YORK, 14:58

A magyar származású milliárdos "élharcosai" újabb fronton indítottak támadást a novemberben megválasztott elnök kormányzata ellen. A liberális aktivisták eddig levelekkel bombázták választott képviselőiket, hogy tegyenek meg mindent Trump ellen – most azonban kilenc amerikai nagyvállalat ellen hangolnak Soros civiljei.

A több szálon is Soros Györgyhöz köthető Center for Popular Democracy, az Association of Community Organizations for Reform Now, valamint a Make the Road New York nevű migránssimogató szervezet partnerségi megállapodást kötött, hogy "megszégyenítsék és megnevezzék" azokat a vállalatokat, amelyek profitálnak Donald Trump elnökségéből.

A "civilek" szerint ezek a cégek a szigorú bevándorláspolitikából húznak hasznot, de kiemelték azt is, hogy a vállalatok most már migráns- és munkaellenes tevékenységet is folytatnak.

Sorosék új kampánya eddig kilenc vállalatot célzott meg: a JPMorgant, Wells Fargot, a Goldman Sachsot, a Boeinget, a Disney-t, az IBM-et, a BlackRockot, Ubert, és a Blackstone-t.

A "civilek" mostani kezdeményezése hasonló a korábbi próbálkozásaikhoz: ismét nyílt levelekkel szeretnék rávenni a vállalatokat arra, hogy olyan nyomást gyakoroljanak az amerikai elnökre, amitől Trump esetleg meghátrál. Egy, a Timesnak nyilatkozó szakértő szerint azonban az ilyenfajta "tömeglobbinak" minősülő kampány merőben új, mind a marketing, mind pedig a politika világában, ahol komoly demokráciadeficitet okozhat.

(The Washington Free Beacon)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére