Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vér és takony a Gösserben - így kávézott Bayer Zsolt

888.hu

2017.05.15. 15:58

Jó kis beszélgetés zajlott a Tabáni Gösserben, tudják, ahova Bayer Zsolt meghívta a liberális jogvédőket, Gulyás Mártont, valamint Szél Bernadettet, plusz még Berkecz Balázs is megjelent, akit ugyan senki nem hívott meg, de azért szépen elfért az asztalnál.

Szóval jó kis beszélgetés volt, kár, hogy Bayer mellett egyedül Jurák Kata jelent meg azonos oldalon, de sebaj, így szokott ez lenni. Korrekten, egészségesen kirajzolódott a hat a kettő elleni arány, kezdődhetett a vita, beszélgetés, nevezzük bárminek.

Abban előzetesen is biztosak lehettünk, hogy Bayer nem válik liberálissá, Gulyás Marci sem öltözik bocskaiba a beszélgetés után, és hallj csodát, pontosan ezt történt. 

Jómagam már évek óta azt vallom, hogy teljesen értelmetlen dolog liberálisokkal, szocialistákkal, egyenlősítőkkel, feministákkal párbeszédet folytatni, és nem azért, mert az ember retteg a pillanattól, amikor kiderül, hogy valamiben igazuk lehet, hanem azért, mert május van, ilyenkor kiheveredünk a teraszra, hasunkon Tersánszky novelláival, mosolygunk az azúrkék égre, az pediglen visszamosolyog ránk.

A világon minden hasznosabb, mint liberálisokkal beszélgetni.

Bayer Zsolt mindenesetre megpróbálta. És dicséretesen bírta türelemmel. Sőt, az is elismerte, hogy a vért és a taknyot feleslegesen keverte mondandójába. Éppen azért, mert az ellenzék első számú fantomképe, Bayer Zsolt ilyen karakánul, mondhatnám, demokratikus érzülettel fogadta, hogy másként gondolkodók is vannak széles e világon, azt hihettük, liberális beszélgetőtársai ugyanilyen baráti tónust ütnek meg, hiszen a tolerancia és emberszeretet úgyszólván főfoglalkozásuk, a vérükben van.

Ehelyett megtudtuk Szél Bernadettől, hogy a romagyilkosságokat tulajdonképpen Bayer idézte elő, hiszen az ő cikkére bátorodtak fel a gyilkosok. Ilyen ez, tényleg. Én meg hallottam egy tinédzserről, aki meghallgatta Ozzy Osbourne egyik dalát, és aztán jól öngyilkos lett. Vagy ott van Seress Rezső és a Fekete vasárnap, nem beszélve Molnár Csilláról, a hajdani szépségkirálynőről. A Szél Bernadett-i világkép szerint ők valóságos tömeggyilkosok, és akik rájuk hivatkozva öngyilkosok lettek, nem síkhülye szerencsétlenek, hanem áldozatok.

Gulyás Márton is roppant toleránsan viselkedett, legalábbis amíg a kamerák forogtak. Mert aztán, ahogyan a kapcabetyárról lepereg a szenteltvíz, róla is lehullott a tolerancia, a rendezvény után nem volt hajlandó kezet fogni a 888.hu újságírójával. Szóval Gulyás Márton számon kéri máson a toleráns viselkedést, de önmagára valamiért nem tartja érvényesnek. Talán kétfajta igazságérzete van.

Vagy képmutató, hazug ember.

A beszélgetés legdrámaibb pillanata az volt, amikor Szél Bernadett valamilyen írásos tiltakozást –  a liberálisok örök módszerét a bandaszellem egyben tartására – emlegetett Bayernek, aztán meg koppant egy jó nagyot, mert Bayer azt mondta, ő is utálja az erőszakot, továbbítja a papírt a megfelelő helyekre. Bár változatlanul nem világos, hogy Szél Bernadett, az országgyűlés képviselője miért egy újságíróval továbbítja politikai szerelmesleveleit, reméljük, Bayer ügyes postás lesz, és a végén célba ér az a levél.

És aztán? Aztán semmi sem történik.

De hiszen, nem is azért kávéztatok Zsolttal, ugye?

Megmutattátok magatokat, szépen elmondtátok könyvízű igazságaitokat, Marci hisztérikusan kiabált egy kicsit, és belevágott mások szavába, mert pont gyerekszobája nem volt a szerencsétlennek. Szóval mindenki jól végezte a dolgát, aztán iszkiri, irány a kutatóintézet, romkocsma, ki hol lakik, az önkép és a bűn a régi, semmi sem változik, senki nem fejlődik, és persze, egyetlen liberális sem fogja a büdös életben bevallani, hogy valójában intoleráns, gyűlölködő, áldemokratikus elméleti szakember. Vagy szakembernő.

Kellemes májust mindenkinek, kedves jobboldali olvasóim, bátran napozzatok, kiránduljatok, művelődjetek! A kétharmad harmadszor is formálódik, mindig és a mindig után hat fényévvel is lesz elég liberális ebben az országban, hogy az elbukni látszó nemzeti ügyeket feltámassza puszta megjelenésével, megszólalásával.

A tabáni kávézást ugyanis kampányanyagként tanítani kéne a Fidesz-aktivistáknak. Én úgy képzelem a dolgot, hogy ha Editke néni nagyon vonakodik a kapualjban, hogy hát, lelkem, én ki nem állhatom a Fideszt, bejátszunk neki egy perc Gulyás Mártont vagy fél perc Szél Bernadettet, és rimánkodva kéri majd a tollat, valamint előrehozott választást követel, hogy minél hamarabb a Fideszre szavazhasson.

Hajrá május, hajrá Editke néni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére