Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Elképesztõ, hogy az Európai Parlament védelmébe vesz egy terrorizmusért elítélt migránst"

Bokor Gábor

2017.05.21. 14:28

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szerinte elképesztõ, hogy az uniós szerzõdés hetedik cikke szerinti eljárás Magyarország elleni megindításának elõkészítésérõl szóló határozatban az Európai Parlament menteget és védelmébe vesz egy terrorizmus miatt elítélt migránst.

A politikus budapesti sajtótájékoztatóján részletezte, hogy a határozatban hivatkoznak a terrorizmusért tíz év börtönbüntetésre ítélt Ahmed H. nevű szír férfire, aki 2015. szeptember 16-án egy megafonon keresztül irányította a magyar határt megtámadó migránsokat.

Ez is azt bizonyítja, hogy azért szavazta meg az EP a határozatot, mert Magyarország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat"

– fogalmazott Németh, aki szerint Brüsszel minden eddiginél keményebb támadást indított Magyarország ellen.

A politikus elmondta, hogy a kormány számára első az ország szuverenitása és a magyar emberek biztonsága.

Példa nélküli és megmagyarázhatatlan az is, hogy a magyar baloldali EP-képviselők minden kritika nélkül megszavazták az előterjesztést, megalkotásában pedig Niedermüller Péter, a DK és Jávor Benedek, a Párbeszéd politikusa is részt vett"

– mondta a frakcióvezető-helyettes.

A politikus kifejtette, hogy Magyarország az EU tagja, az EU-nak pedig vannak szabályai. Ha az unió megkeresi valamilyen ügyben Magyarországot, akkor a kormány tárgyalni fog, de nem enged az álláspontjából.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére