Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A IX. kerületben erõszakoskodott egy magyar nõvel a szír migráns

Sümeghi Lóránt

2017.06.02. 12:28

Vádat emeltek egy 40 éves szír férfivel szemben, amiért a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség szerint szexuális erõszakot követett el idén január 1-jén egy magyar nõ sérelmére - közölte az MTI-vel a fõvárosi fõügyész pénteken.

Ibolya Tibor közleményében azt írta, a magát görögnek beállító férfi a hajnali órákban ismerkedett meg egy VII. kerületi szórakozóhelyen a nővel. Az alkalmi ismeretséget követően a férfi tartózkodási helyéül szolgáló IX. kerületi lakásba mentek, ahol kezdetben a nő beleegyezésével szexuális kapcsolatot létesítettek.

Ennek során azonban a férfi egyre erőszakosabbá, durvábbá vált, ezért a sértett a beleegyezését egyértelműen visszavonta és arra kérte a férfit, hogy hagyja abba amit tesz.

A férfi azonban ennek ellenére erőszakkal folytatta tettét. A nő többször megrúgta a férfit és próbálta ellökni magától, ő azonban mindkét karját lefogta, a hajánál fogva visszarántotta. A férfi a nő kitartó ellenállása ellenére is folytatta az erőszakot, majd azzal végül egy idő után felhagyott, elengedte a sértettet, akinek ekkor sikerült elhagynia a lakást, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A szír férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van, tettéért nyolc évig terjedő szabadságvesztést is kaphat – írta a főügyész.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére