Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme a férfi, aki a sörét is megmentette a terroristák elõl

Nagy Gábor

2017.06.04. 18:28

Megszületett a szombati londoni terrortámadás egyik szimbóluma. Egy olyan képrõl van szó, melyen az látszódik: rengeteg civil menekül a londoni terror elõl, egyikõjük kezében pedig még egy pohár sör is van futás közben.
LONDON, 18:28

Megszületett a szombati londoni terrortámadás egyik szimbóluma. Egy olyan képről van szó, melyen az látszódik: rengeteg civil menekül a londoni terror elől, egyikőjük kezében pedig még egy pohár sör is van futás közben.

Íme a kép, ami bejárta a világsajtót:

Kommentárok szerint azt szimbolizálja, hogy a terror nem győzhet Nagy-Britanniában, a félelem nem lehet úrrá az embereken.

Mint ismert, most hétvégén, szombat éjjel szörnyű terrortámadás történt Londonban.

Először egy fehér furgon hajtott a járókelők közé igen nagy sebességgel a London Bridge-en. Az autó egészen a Borough Market városrészig hajtott, ott kiugrottak belőle, és késsel támadtak az emberekre a merénylők. Szemtanúk szerint a támadók azt kiáltották, hogy "Allah Akbar". A három merénylőt lelőtte a rendőrség.

A városban sokáig pánik uralkodott, az embereket folyamatosan arra szólították fel a hatóságok, hogy meneküljenek biztonságos helyre. A rend csak a vasárnap reggeli órákra állt vissza.

(Unilad)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére