Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Törvényesíthetik a homoszexuálisok házasságát Máltán

Bertha László

2017.06.05. 17:28

Az újraválasztott máltai miniszterelnök ígérete szerint heteken belül törvényjavaslatot terjeszt a parlament elé az azonos nemû párok házasságának törvényesítésérõl.
VALLETTA, 17:28

Az újraválasztott máltai miniszterelnök ígérete szerint heteken belül törvényjavaslatot terjeszt a parlament elé az azonos nemű párok házasságának törvényesítéséről – írja az MTI.

Annak dacára, hogy Málta az Európai Unió egyik legkonzervatívabb országa, ahol 2011-ig még a válás sem volt törvényes és a bejegyzett élettársi kapcsolat jogintézménye is csak 2014-ben jött létre, most a melegházasságot is be akarja vezetni a baloldal.

A munkáspárti Joseph Muscat miniszterelnök előrehozott választásokat kezdeményezett miután kiderült, hogy családja is érintett a Panama-iratok nyilvánosságra kerülésével kirobbant offshore-botrányban. Muscat következetesen azt állította, semmilyen bűncselekmény nem történt.

Végül a munkáspárti Muscat 2013-as választási győzelméhez hasonló arányban, a voksok 55 százalékával győzött most is a jobbközép, Nemzeti Erő elnevezésű ellenzéki koalícióval szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére