Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerõszakolt nõk helyett migránsokat kell kezelnie egy svéd klinikának, állami parancsra

Forisek Ádám

2017.06.07. 21:58

A svéd kormány bejelentése alapján egy stockholmi klinika nem foglalkozik többé megerõszakolt emberekkel, helyette a pénzt "traumatizált" muszlimok kezelésére fordítják.
STOCKHOLM, 21:58

A svéd kormány bejelentése alapján egy stockholmi klinika nem foglalkozik többé megerőszakolt emberekkel, helyette a pénzt "traumatizált" muszlimok kezelésére fordítják.

A stockholmi klinika egy évtizeden keresztül kezelt olyan nőket, akiket megerőszakoltak, a svéd SVT szerint azonban innentől kezdve „olyan páciensekkel fog foglalkozni, akiket háború és kínzás okozta trauma kísért”.

Noha Svédországban igen sok gondot okoz a migránsok nőkhöz való viszonyulása, azonban Maria Hagerstrand, a stockholmi városi tanács pszichiátriáért felelős vezetője szerint

Egy olyan csoportról beszélünk, ami a migráció hatására rohamos növekedésnek indult. Ezzel a lépéssel még hatékonyabban akarunk nekik segíteni.”

A klinika évente 200 megerőszakolt személynek segített, amelyből 140 nő volt. Ezeknek az embereknek most másik helyre kell menniük segítségért.

A stockholmi városi tanács egy másik tagja őrültségnek nevezte a döntést, hiszen a megyében sehol máshol nincs lehetőség arra, hogy megsegítsék az áldozatokat. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére