Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon kiosztották a szurkolók Hont Andrást

Pörge Béla

2017.06.11. 20:58

A hávégé munkatársa tegnap úgy érezte, nagyot mehet azzal, hogy felül az andorrai vonatra, csak éppen rossz kocsiba váltott jegyet.

A "Nyugaton már megoldották" Facebook-oldal egyik olvasója nyílt levelet írt Hont Andrásnak a tegnapi kirohanása miatt

A felháborodott szurkoló szerint Hont vagy hazudik, vagy fogalma sincsen róla, miről írt.

Bármelyik fent említett verzió is legyen az igaz, a te „újságírói” hitelességedről állít ki szegénységi bizonyítványt. Ha szándékosan ferdítesz, hazudsz, akkor azért; ha pedig úgy írsz meg egy cikket, hogy halvány lila gőzöd sincsen az adott témáról, sőt még valamelyik internetes keresőbe sem vagy képes begépelni néhány egyszerű szót, majd a kilistázott találatok közül elolvasni egy-kettőt, akkor meg azért."

Ezt követően a levélíró felidézi Hont tegnapi agymenését, miszerint a szurkolókat kell szégyellni, nem az andorrai vereséget. Horváth Tamás szerző szerint viszont másoknak és más miatt van oka szégyenkezésre.

Szerintem inkább, ami miatt szégyellni kéne magatokat az az, hogy – ki tudja, milyen érdekektől vezérelve (azért sejtjük) – hazudtok, torzítotok, elhallgattok, és ezzel egyidejűleg ti sírtok a legjobban, hogy nem létezik objektív, független, hiteles újságírás."

A levélíró fel is idézi Hont ferdítéseit, tételesen megcáfolja, miért hazugság például a náci tetkó emlegetése. A "fekete pólós harcosok" emlegetésére hosszasan válaszol a nyílt levél, mi csak egy részletet emelünk ki belőle, azt, ami a legtökéletesebben mutatja be, miért hamis ez a tipikus belvárosi, liberális rettegés a szurkolóktól.

A kedvenc „fekete pólós harcosaid” annyira különbek akarnak lenni minden más népek fiainál, hogy az Andorra elleni mérkőzés után a stadionon kívül többen fotózkodtak a hősiesen küzdő fél-profi hazai gárda éppen arra járó játékosaival."

A zárást is érdemes felidézni:

én megértem, hogy neked nem jelent örömet, ha a magyar nemzet legjobbjai sikereket érnek el a sportban, a művészetek területén, a tudományokban, vagy éppen a mindennapi életben, mégis szükségét éreztem legalább az olvasók miatt, hogy helyre tegyem az arcpirító hazugságaidat."

A teljes levél ide kattintva olvasható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére