Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még számlát sem talált a NAV a Jobbik plakátkampánya kapcsán

Sümeghi Lóránt

2017.06.13. 12:58

Egyelõre nem tudni, mennyit fizetett az óriásplakát-kampányáért a Jobbik a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahír Cityposter Kft.-nek és a Publimont Kft.-nek.

Egyelőre nem tudni, mennyit fizetett az óriásplakát-kampányáért a Jobbik a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahír Cityposter Kft.-nek és a Publimont Kft.-nek – írja a kormányközeliséggel nehezen vádolható Népszava.

A lap úgy tudja, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyelőre nem talált olyan számlát a Jobbiknál, amely azt bizonyítaná, hogy a párt egyáltalán fizetett volna a "Ti dolgoztok...." plakátok kihelyezéséért. A cikkben emlékeztettek arra, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft.-nél és a Publimont Kft.-nél a Magyar Idők információi szerint 

költségvetési csalás gyanúja miatt indított nyomozást a NAV.

Ezzel kapcsolatban a Mahir Cityposter ügyvezetője, Kovács István úgy nyilatkozott, hogy egy általános vizsgálat indításáról tud. A Népszava szerint azért különös, hogy az adóhivatal munkatársai nem találtak fizetésre utaló számlát, mert május elején az ATV-ben

Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő konkrét számokról beszélt, azaz áprilisban 2468, míg májusban 2340 plakátot helyeztek ki.
Korábban Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke azt mondta a Jobbikról, hogy a plakátkampányuk "a korrupció melegágya".
Hazudnak a plakátok számáról, arról, hogy kivel működnek együtt a kihelyezésükben és az árról is. A reklámszakemberek legóvatosabb becslése szerint a plakátkampány 2,5 milliárd forintba kerülhet. A Jobbik éves állami támogatása 476 millió forint" 
 
– hívta fel a figyelmet. A politikus napnál világosabbnak nevezte, hogy ezt Simicska Lajos nagyvállalkozó fizette – akinek "plakáthelyein kampányolnak" –, és ezért nyilván kért is valamit cserébe.

Na, ezt hívják korrupciónak"

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére