Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Jézus volt az elsõ transznemû férfi"

Forisek Ádám

2017.06.20. 08:50

A Huffington Post nemcsak, hogy lesüllyedt a pöcegödör legmélyebb bugyrába, hanem még jól meg is mártózik benne: egy unatkozó bloggerinájuk ugyanis kitalálta, hogy Jézus Krisztus transznemû volt.
NEW YORK, 8:50

A Huffington Post egy korábbi írásában nemcsak, hogy lesüllyedt a pöcegödör legmélyebb bugyrába, hanem még jól meg is mártózik benne: egy unatkozó bloggerinájuk ugyanis kitalálta, hogy Jézus Krisztus transznemű volt.

A szerző a teremtéstörténettel indítja okfejtését: szerinte ugyanis Ádám és Éva története egyértelmű bizonyíték arra, hogy a transzneműség már a teremtés kezdetén is létezett. Évát ugyanis Isten Ádám oldalbordájából teremtette, tehát Éva genetikáját tekintve férfi, aki később nővé formálódott.

Az író úgy véli, Isten klónozással teremtette a nőt. 

Pont a lényeget nem sikerült ebben a történetben megérteni: nevezetesen, hogy az emberi teremtés egy misztérium.

A bloggerina tovább megy, szerinte

Jézus Krisztus is transznemű volt.

Azzal érvel ugyanis, hogy Jézus Szűz Mária testéből született, méghozzá szűznemzéssel, tehát női kromoszómákkal jött a világra, de később mégis férfivá vált. Elfeledkezik azonban arról az apró tényről, hogy a Biblia alapján Jézus a Szentlélektől fogantatott, nem pedig random módon. Jézus nem Mária klónja, hanem a fia. 

Ha Jézus és Éva ma mondjuk egy plázában keresgélnének apák napjára valami ajándékot, akkor nem a saját nemük mosdóiba mennének" 

– olvashatjuk a konklúziót.

Az mondjuk kérdéses, hogy mégis hogyan kapcsolódik ehhez a kérdéshez – csupán a transznemű törpekisebbséget idegesítő – a mellékhelyiségek nem szerinti felosztása. Vélhetően az a magyarázat, hogy a mosdók azok, amik őrzik még a hagyományos férfi-női felosztást, és itt nem lehet csak úgy kedv szerint választani annak megfelelően, hogy az adott pillanatban milyen identitású a vécét használó alany.

Nos, ha ez így van, akkor remélhetőleg az írónő ugyanilyen vehemenciával fog majd beleszállni a nőgyógyászokba is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére