Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Annyira érdektelen a vizes vébé, hogy a mai napra már nem lehet kapni jegyet

Pörge Béla

2017.07.19. 13:28

Aki bedõlt a függetlenobjektív média álhíreinek, de mégis kimenne ma a vizes vébé egyik programjára, az nagyon rosszul járt.

Telt házasak a magyarországi vizes világbajnokság délutáni programjai – tájékoztatta Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője az MTI-t.

A délutáni programokra valamennyi jegy elkelt"

– jelentette ki Borsa Miklós. Hozzátette, kizárólag a műugrás esetében lehet belépőkhöz jutni a délutáni eseményekre is, mert a 12 ezres Duna Arénában mindig új szektorokat nyitnak meg, amikor betelik egy.

Felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes ránézni a hivatalos jegyértékesítő oldalra, mert előfordulhat, hogy a nemzetközi szövetség (FINA) számára fenntartott belépők felszabadulnak, és értékesítik azokat.

Fontos, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő oldalon vegyenek jegyet a szurkolók, mert az interneten látott már 250 ezer forintért eladásra kínált belépőt a férfi vízilabdadöntőre, de nincs arra garancia, hogy az eredeti.

Azok a drukkerek, akik nem jutnak jegyhez, látogassanak el a szurkolói zónába, ahol mindennap kiváló hangulat várja őket, kiváltképp a vízilabda-mérkőzések alkalmával"

– mondta az MTI érdeklődésére Borsa Miklós.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére