Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.07.19. 19:59

Összefognak Izraellel a V4-ek a terrorizmus ellen; Aláírta a lengyel elnök az igazságügyi reformot; Közel egymillió magyar kapta már vissza magyar állampolgárságát. A nap legfontosabb hírei a 888-on.
Összefognak Izraellel a V4-ek a terrorizmus ellen

Benjamin Netanjahu javaslatára Izrael és a V4-ek közös munkacsoportot állítanak fel a terrorizmus ellen. Ezt azután jelentették be a felek, hogy az izraeli kormányfő megbeszélést folytatott a visegrádi országok vezetőivel.

Aláírta a lengyel elnök az igazságügyi reformot

Andrzej Duda aláírta a liberálisok által sokat vitatott reformtervezetet. A módosítás értelmében ezután az igazságügyi testület tagjait ezután a parlament alsóháza fogja megválasztani, a kinevezésükhöz háromötödös többség kell. Utóbbi a lengyel elnök követelése volt, így született meg a kompromisszum a parlamenti pártok között.

Közel egymillió magyar kapta már vissza magyar állampolgárságát

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes arról beszélt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) megnyitóján, hogy közel egymillió magyar kapta már vissza az állampolgárságát eddig. De hamarosan meglehet az egymilliomodik is, hiszen beadták az egymilliomodik kérelmet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére