Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint száz migránssal volt dolguk az éjszaka a magyar rendõröknek

Tóth Dalma

2017.07.23. 10:28

Csongrád megyében 32 migránsra bukkantak a rendõrök, a Bács-Kiskun megyei határszakaszon pedig 89 migránst tartóztattak fel.

A Csongrád megyei rendőrök vasárnap reggelre 32 főt tartóztattak fel, illetve állítottak elő a megye közigazgatási területén.

Magyar-szerb viszonylatban a rendőrök 2017. július 22-én, 0 óra 5 perckor először két koszovói férfit tartóztattak fel a Röszke Autópálya Határátkelőhely területén, majd 2 órakor Ásotthalom külterületén további 13 afgán férfit. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták. Õket a hatályos jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz – írja a police.hu.

A Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség járőrei 23-án, 0 óra 15 perckor 18 határsértőt fogtak el a település külterületén. A csoport 11 tagja iraki, míg 7 fő szír állampolgárnak vallotta  magát. A rendőrök a személyeket előállították.

Az éjszaka Bács-Kiskun megyében sem zajlott eseménytelenül. A határon 89 illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra. 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2017. július 22-én 0 óra és 24 óra között Hercegszántó közigazgatási területén hét esetben 89 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek – számolt be róla a police.hu.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére