Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bécsi metróban akart robbantani két migráns

Pörge Béla

2017.07.25. 09:58

Az osztrák rendõrség hétfõn adott ki egy közleményt arról, hogy két arab férfit keresnek, akik robbantani akartak az U1-es metrón.
BÉCS, 9:58

Az osztrák rendőrség hétfőn adott ki egy közleményt arról, hogy két arab férfit keresnek, akik robbantani akartak az U1-es metrón.

Az eset még a múlt hét kezdetén, július 17-én történt, a rendőrség viszont tegnapig nem hozott nyilvánosságra róla semmit. Most kiadtak egy körözést, amiben két "arabul beszélő férfit" keresnek.

A két férfi arról beszélgetett, hogy öt percen belül robbantani fognak a metrón. Ezt hallotta egy turistapár is, melynek tagjai értettek arabul is, így azonnal tudták értesíteni a rendőrséget. A két migránsnál egy gyanús csomag is volt — írja a Kronen Zeitung.

A metrót a Reumannplatz megállónál megállították és átvizsgálták a hatóságok, ezután aprólékosan átkutatták a szerelvényt, de sem gyanús embert, sem veszélyes tárgyat nem találtak.

A biztonsági kamerák felvételei alapján két férfit keres az osztrák rendőrség. Egyikük 30-35 év körüli, fekete hajú és feltehetőleg arab, nála egy aktatáska volt. A másik 50-55 éves, arabul beszélő, barna hajú férfi, akinél egy fekete válltáska volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére